Blog

Social Steps marketing ügynökség Szeged - Sikeres Pinterest hirdetés

Mindenki számára ismerős lehet a Pinterest alkalmazás. Az elmúlt hetekben mi is jobban beleástuk magunkat a képmegosztó oldal sötét bugyraiba. Ebben a blogcikkben megmutatjuk, hogyan tudsz létrehozni üzleti fiókot és menedzselni fizetett hirdetéseket. Emellett hasznos tippekkel is ellátunk, hogy Te is sikeres lehess a Pinteresten!


Social Steps Marketingügynökség Szeged - Kattintási csalások

A kattintási csalás minden olyan tevékenység összefoglaló neve, ami során a hirdetésre érkező kattintások számát szándékosan megnövelik, hogy ezzel a hirdetőnek kárt okozzanak. Nem csak a Google Ads érintett, a Facebook vagy az Instagram hirdetéseid sincsenek 100%-os biztonságban. A gyakorlatban két fő visszaéléstípussal találkozhatunk: automatizált vagy manuális kattintások.

 

Social Steps Marketingügynökség Szeged - Facebook Shops

A kék óriás csapata mindig is azon tevékenykedett, hogy a felhasználókhoz közelebb hozza azokat a dolgokat, amikért igazán rajonganak.  Ez lehet a család, a barátok, egy márka, egy termék vagy akár egy vállalkozás is. A Facebook Shops nevű új szolgáltatás bevezetését is hasonló célok vezérelték! Na és még valami…

Social Steps Marketing ügynökség Szeged - marketingtippek koronavírus idejére

Hahooo! Ez nem a struccpolitika időszaka, be kell látnunk, hogy a koronavírus miatt elharapódzó egészségügyi és gazdasági helyzet nemcsak az egyént, de a vállalkozásokat is érinti. Tudjuk, hogy már a csapból is a koronavírus folyik, - persze csak átvitt értelemben - mégis fontosnak tartjuk, hogy ebben a kérdőjelekkel teli, bizonytalan időszakban is hasznos tanácsokkal szolgáljunk neked

Social Steps marketing ügynökség Szeged - 7 legnépszerűbb közösségi média trend

Talán nem meglepő, ha kijelentjük, hogy a közösségi média oldalak használatában évről-évre egyre nagyobb potenciál van, és nem lesz ez másként 2020-ban sem! A közösségi média fejlő

Social Steps marketing ügynökség Szeged - Sikeres Facebook üzleti oldal - a kollégák bevonásával

A Facebook üzleti oldal segítségével brandet építhetünk, támogathatjuk az értékesítést, illetve eljuttathatjuk legfőbb üzeneteinket a célcsoportunk felé. A social média jelenlétet egy magasabb szintre emelhetjük, ha a vezetőség, illetve a kollégák is tesznek a hatékony Facebook jelenlétért és kommunikációért. Cikkünkben ehhez gyűjtöttünk tippeket, javaslatokat!

Social Steps marketing ügynökség Szeged - 7 Facebook poszt ötlet

Azok számára, akik Facebook oldalt menedzselnek ismerős lehet az az érzés, amikor nagyon jó lenne kontentet gyártani, de nem jön az ihlet, nem jut eszünkbe egyetlen ütős téma sem, amiről posztot írhatnánk.
Ha éppen ebben a helyzetben vagy, neked ajánljuk cikkünket, amelyben 7 olyan poszt ötletet mukatunk be, amelyet garantáltan minden kővetőd imádni fog

Social Steps marketing ügynökség Szeged - Facebook mérettáblázat 2019

A vizuális megjelenés social mediában betöltött szerepéről már tavaly is írtunk, a helyzet pedig azóta is változatlan: a pontos képméretek továbbra is rendkívül fontosak. Az egy évvel ezelőtti cikkünkhöz hasonlóan idén is összegyűjtöttük nektek az aktuális paramétereket, amikre szükség van a tökéletes Facebook megjelenéshez. Van 5 perced a 2019-es mérettáblázat megismerésére? Lássuk!

Social Steps marketing ügynökség Szeged - Instagram Story útmutató

Az Instagram annyi újdonsággal lepett meg minket az elmúlt időszakban, hogy néha már követni is nehéz, mennyi minden áll a rendelkezésünkre, ezért összegyűjtöttük Nektek az Insta Story legújabb és leghasznosabb eszközeit, néhány tippel és trükkel kiegészítve, amik segítenek felturbózni az online jelenlétedet. Bár a lista nem lett rövid, hidd el, megéri rászánni az időt. Felkészültél? Akkor kezdhetjük!

Social Steps marketing ügynökség Szeged - Hogyan írjunk blogcikket?

Egyre többen fedezik fel a blogolásban rejlő lehetőségeket, így ahhoz, hogy felkeltsd a felhasználók figyelmét, már nem elég, ha szimplán jól tudsz írni. Be kell vetned azokat a taktikákat, amitől egy blogposzt megragadja és meg is tartja az olvasók figyelmét, majd követésre ösztönzi őket. Ebből a 6 lépésből álló útmutatóból pár perc alatt megtudhatod, miben rejlik a tökéletes blogposzt varázsa.

Oldalak